Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAl-Abdelmalek N.:: Kucukvar M.:: Onat N.C.:: Fares E.:: Ayad H.:: Bulak M.E.:: Ekren B.Y.:: Kazancoglu Y.:: Ertogral K.
dc.date.accessioned2024-04-06T11:44:17Z
dc.date.available2024-04-06T11:44:17Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85152514908&doi=10.3390%2fsu15075755&partnerID=40&md5=05c7b710bb7484a621eec7e7f9a0e542
dc.identifier.urihttps://dspace.yasar.edu.tr/handle/20.500.12742/19087
dc.titleTransforming Challenges into Opportunities for Qatar’s Food Industry: Self-Sufficiency Sustainability and Global Food Trade Diversification
dc.typeArticle
dc.relation.journalSustainability (Switzerland)
dc.identifier.doi10.3390/su15075755
dc.relation.volume15
dc.relation.issue7
dc.identifier.issue7
dc.identifier.volume15


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster