Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAskin Uzel, R.
dc.date.accessioned2021-12-08T13:47:01Z
dc.date.available2021-12-08T13:47:01Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn1018-8851
dc.identifier.issn2548-1207
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpneE1USTNOdz09/geleneksel-mutfak-kulTurkishu-ve-tarimsal-urun-cesitliliginin-universite-ogrencileri-beslenme-durumu-uzerine-etkisi
dc.identifier.urihttps://dspace.yasar.edu.tr/xmlui/handle/20.500.12742/18338
dc.description.abstractYaşama hazırlık ve olgunlaşma dönemi olarak bilinen, genellikle 18-25 yaş aralığındaki dönemi kapsayan üniversite çağında ev dışında daha çok beslenilmekte, bireyler beslenme biçimleri ve aktivitelerine ne yazık ki bunu yansıtmamaktadırlar. Yapılan
dc.description.abstractYaşama hazırlık ve olgunlaşma dönemi olarak bilinen, genellikle 18-25 yaş aralığındaki dönemi kapsayan üniversite çağında ev dışında daha çok beslenilmekte, bireyler beslenme biçimleri ve aktivitelerine ne yazık ki bunu yansıtmamaktadırlar. Yapıl
dc.language.isoTurkish
dc.titleGeleneksel Mutfak Kültürü Ve Tarımsal Ürün Çeşitliliğinin, Üniversite Öğrencileri Beslenme Durumu Üzerine Etkisi
dc.title.alternativeThe Effect Of Traditional Culinary And Agriculturkishal Product Diversity On Nutrition Status Of University Students
dc.relation.journalEge Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
dc.relation.volume55
dc.relation.issue1
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage37
dc.identifier.endpage44
dc.identifier.volume55


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster