dc.contributor.author | Askin Uzel, R. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T13:47:01Z | |
dc.date.available | 2021-12-08T13:47:01Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.issn | 1018-8851 | |
dc.identifier.issn | 2548-1207 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpneE1USTNOdz09/geleneksel-mutfak-kulTurkishu-ve-tarimsal-urun-cesitliliginin-universite-ogrencileri-beslenme-durumu-uzerine-etkisi | |
dc.identifier.uri | https://dspace.yasar.edu.tr/xmlui/handle/20.500.12742/18338 | |
dc.description.abstract | Yaşama hazırlık ve olgunlaşma dönemi olarak bilinen, genellikle 18-25 yaş aralığındaki dönemi kapsayan üniversite çağında ev dışında daha çok beslenilmekte, bireyler beslenme biçimleri ve aktivitelerine ne yazık ki bunu yansıtmamaktadırlar. Yapılan | |
dc.description.abstract | Yaşama hazırlık ve olgunlaşma dönemi olarak bilinen, genellikle 18-25 yaş
aralığındaki dönemi kapsayan üniversite çağında ev dışında daha çok
beslenilmekte, bireyler beslenme biçimleri ve aktivitelerine ne yazık ki bunu
yansıtmamaktadırlar. Yapıl | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.title | Geleneksel Mutfak Kültürü Ve Tarımsal Ürün Çeşitliliğinin, Üniversite Öğrencileri Beslenme Durumu Üzerine Etkisi | |
dc.title.alternative | The Effect Of Traditional Culinary And Agriculturkishal Product Diversity On Nutrition Status Of University Students | |
dc.relation.journal | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi | |
dc.relation.volume | 55 | |
dc.relation.issue | 1 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 37 | |
dc.identifier.endpage | 44 | |
dc.identifier.volume | 55 | |