Geleneksel Mutfak Kültürü Ve Tarımsal Ürün Çeşitliliğinin, Üniversite Öğrencileri Beslenme Durumu Üzerine Etkisi
Abstract
Yaşama hazırlık ve olgunlaşma dönemi olarak bilinen, genellikle 18-25 yaş aralığındaki dönemi kapsayan üniversite çağında ev dışında daha çok beslenilmekte, bireyler beslenme biçimleri ve aktivitelerine ne yazık ki bunu yansıtmamaktadırlar. Yapılan Yaşama hazırlık ve olgunlaşma dönemi olarak bilinen, genellikle 18-25 yaş
aralığındaki dönemi kapsayan üniversite çağında ev dışında daha çok
beslenilmekte, bireyler beslenme biçimleri ve aktivitelerine ne yazık ki bunu
yansıtmamaktadırlar. Yapıl
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpneE1USTNOdz09/geleneksel-mutfak-kulTurkishu-ve-tarimsal-urun-cesitliliginin-universite-ogrencileri-beslenme-durumu-uzerine-etkisihttps://dspace.yasar.edu.tr/xmlui/handle/20.500.12742/18338
Collections
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png)
DSpace@YASAR by Yasar University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..