Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorİpekoğlu E.
dc.date.accessioned2024-04-06T11:44:19Z
dc.date.available2024-04-06T11:44:19Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85160718873&doi=10.1007%2f978-3-031-20186-8_10&partnerID=40&md5=f092b1bed844b21b8e3fba15ad67de3e
dc.identifier.urihttps://dspace.yasar.edu.tr/handle/20.500.12742/19148
dc.titleUniversity-Industry Transformation and Convergence to Better Collaboration: Case Study in Turkish Food Sector
dc.typeBook Chapter
dc.relation.journalThe Sustainable University of the Future: Reimagining Higher Education and Research
dc.identifier.doi10.1007/978-3-031-20186-8_10
dc.identifier.startpage165
dc.identifier.endpage176


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster