Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSecim, Y.
dc.contributor.authorUcar, G.
dc.date.accessioned2021-12-08T13:47:25Z
dc.date.available2021-12-08T13:47:25Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.issn1306-6137
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRreE9EVTFOUT09/the-chemical-qualities-of-some-milky-desserts-produced-empirically-and-c-onsumed-in-the-centre-of-konya-province
dc.identifier.urihttps://dspace.yasar.edu.tr/xmlui/handle/20.500.12742/18433
dc.description.abstractKonya piyasasında tüketime sunulan 80 adet sütlü tatlı ve deneysel amaçlı üretimi yapılan sütlü tatlılar pH, viskozite, y üzde kuru madde, kül, şeker ve yağ yönünden incelenmiştir. Piyasada satışa sunulan sütlü tatlıların pH, viskozite, yüzde kuru mad
dc.description.abstractEight milky desserts prepared for the consumption in Konya, and milky desserts made by empirical production were examined in terms of pH, viscosity, dry matter, ash, sugar, and fat. The average pH, viscosity, dry matter, ash, sugar and fat values of m
dc.language.isoEnglish
dc.titleThe Chemical Qualities Of Some Milky Desserts Produced Empirically And C Onsumed In The Centre Of Konya Province
dc.title.alternativeKonya Il Merkezinde Tüketime Sunulan Ve Deneysel Olarak Üretilen Bazı Sütlü Tatlıların Kimyasal Kalitesi
dc.relation.journalAtatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
dc.relation.volume9
dc.relation.issue2
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage83
dc.identifier.endpage87
dc.identifier.volume9


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster