• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • ARAŞTIRMA ÇIKTILARI (WoS-Scopus-TR-Dizin-PubMed)
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • ARAŞTIRMA ÇIKTILARI (WoS-Scopus-TR-Dizin-PubMed)
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Energy and exergy analysis of a milk powder production system

Thumbnail
Tarih
2017
Yazar
Yildirim, N.
Genc, S.
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Milk has been consumed since time immemorial because of its unique nutritional properties and produced almost 816 million tonnes in the year of 2016. Due to its highly perishable characteristic, milk is processed into more stable milk products such as che
Bağlantı
https://dspace.yasar.edu.tr/xmlui/handle/20.500.12742/7646
Koleksiyonlar
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu





Creative Commons License
DSpace@YASAR by Yasar University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre göreYayıncıya göreDile göreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre göreYayıncıya göreDile göre

Hesabım

GirişKayıt

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV