Seçilmiş Endojen Laktik Starter Kültürler Ile Turkishşu Üretimi
Tarih
2019Yazar
Tokatli, M.
Bagder Elmaci, S
Arslankoz Isleyen, Nurdan
Ozcelik, F.
Üst veri
Tüm öğe kaydını gösterÖzet
Bu çalışmada, Turkishşu üretiminde kullanılabilecek starter kültürler geliştirmek amacı ile, seçilmiş endojen (yerel)
Lactobacillus plantarum (MF513, MF377, MF213) ve L. plantarum MF513-Pediococcus ethanolidurans MF179 karışım
suşları starter kültür ola In this study, in order to develop starter culTurkishes suitable for pickle production, the selected indigenous
culTurkishes of Lactobacillus plantarum (MF513, MF377, MF213) and mixed culTurkishes of L. plantarum MF513-
Pediococcus ethanolidurans MF179
Bağlantı
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXprek56YzBOQT09/secilmis-endojen-laktik-starter-kulTurkishler-ile-Turkishsu-uretimihttps://dspace.yasar.edu.tr/xmlui/handle/20.500.12742/18409
Koleksiyonlar
DSpace@YASAR by Yasar University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..